Over ons.

1plekjevrij is hét online boekingsplatform voor last-minute boekingen in Nederland. Salons en praktijken zetten hier plekken op die recent zijn vrijgekomen. Zoek en boek gemakkelijk en snel je behandeling. Neem snel een kijkje, want wie weet is er nog 1 plekje vrij!

Onze missie.

Onze missie is om het voor behandelaren efficiënter en eenvoudiger te maken hun beschikbare last-minute plekjes op te vullen. Zo heb je als behandelaar nooit meer lege gaten in jouw agenda en tegelijkertijd bouw je jouw klantenbestand uit. Win-win!
Wij willen graag dat al onze klanten zo snel mogelijk geholpen kunnen worden. Met 1plekjevrij kunnen wij dit mogelijk maken door alle beschikbare last-minute behandelingen op één platform te plaatsen. 

1 plekjevrij zorgt ervoor dat de behandelaar én klant elkaar makkelijk en snel kunnen vinden. Gemak en overzicht voor beide partijen – dat is waar we het voor doen.

Wanneer is 1plekjevrij opgericht?   

1plekjevrij is in 2022 opgericht in Nederland. Dit is gedaan door een team van verschillende soorten behandelaren. Daarnaast is er een team van developpers en marketeers bij betrokken geweest met als doel om zo een gebruiksvriendelijke website neer te zetten. 

Waarom is 1plekjevrij juist zo uniek voor klanten?

Wij snappen dat jij geen zin hebt om dagen en soms zelfs weken te wachten op een behandeling. De oplossing: kijk op 1plekjevrij en je wordt vandaag of morgen nog geholpen door een ervaren en professionele behandelaar. Wel zo fijn!

Waarom is 1plekjevrij juist zo uniek voor behandelaars?

Als behandelaar wil jij natuurlijk niet op het laatste moment met een lege agenda komen te zitten - dit kan voorkomen wanneer jouw klant bijvoorbeeld onverwachts afbelt. 1plekjevrij biedt hiervoor de uitkomst. Zet jouw vrijgekomen plekje op ons platform en vul het plekje op - gemakkelijk en snel geregeld. 

Hoe werkt het boekingssysteem van 1plekjevrij?       

Op 1plekjevrij kunnen behandelaars hun beschikbare last minute plekjes makkelijk in het boekingssysteem plaatsen. Jij kan deze vervolgens reserveren. 
Ook kan je een gerichte zoekopdracht uitvoeren. Hierna krijg je e-mailnotificaties wanneer er een plekje vrijkomt. Zo kan je gemakkelijk een plekje reserveren zonder urenlang te hoeven zoeken, superhandig! 

Hoe kan ik met 1plekjevrij in contact komen?

Via de contactpagina kan je ons gemakkelijk bereiken door het contactformulier in te vullen. Wil je liever telefonisch contact? Geen probleem. Ook dan staan we voor je klaar. Vraag bij het contactformulier een terugbelverzoek aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Let op: je neemt contact op met het team van 1plekjevrij en niet met de behandelaar.
 

Contactgegevens

1PlekjeVrij.
Vestigingsadres: Breukenweg 13, Yde
Emailadres: info@1plekjevrij.nl Telefoonnummer: 06-21972978
KvK: 74920790

Liever vandaag dan morgen!