Alle behandelaren

Wil jij een melding ontvangen wanneer jouw favoriete salon een plekje vrij heeft?

Dat kan. Klik op het hartje bij jouw favoriete salon en je bent altijd op de hoogte van de laatst vrijgekomen plekjes! Let op, hier heb je een account voor nodig, deze is gratis!

A


B


C


D


E


F


G


H


I


J


K


L


M


N


O


P


R


S


T


V


W


Y


Ben jij er als eerste bij? Zet je meldingen aan.

Mis nooit meer iets.

Als je een last-minute behandeling zoekt, wil je er natuurlijk als eerste van op de hoogte zijn. Dat snappen wij. Daarom is het handig om jouw meldingen aan te zetten. Zo krijg je een notificatie wanneer er een plekje vrij komt. Dit kan zijn bij jou in de buurt of van je favoriete, drukbezette salon. Superhandig, want we weten allemaal hoe druk de salons het hebben. Een last-minute behandeling kan daarom heel waardevol zijn. Liever vandaag, dan morgen!

Wat is jouw favoriete salon?

Heb jij een nieuwe favoriete salon ontdekt op onze website? Dan is het aan te raden om je notificaties aan te zetten. Dit kan je heel makkelijk doen door je favoriete salon te selecteren en op het hartje te klikken voor de salon bij jou in de buurt. Het is namelijk erg onwaarschijnlijk dat alle behandelaars op elk moment beschikbaarheid hebben om een afspraak te maken. De meeste goede behandelaars hebben namelijk een enorme wachtlijst.

Voorkom lange wachttijden.

Voorkom lange wachttijden met 1plekjevrij! Een goede kapper heeft een minimale wachttijd van 1,5 week. En het is jammer als jij onverwacht een feestje hebt en je kan niet even naar een goede kapper toe. Zorg er dus voor dat jij er als eerste bij bent! Of je nagel is afgebroken en je kan nergens terecht, want elke fijne nagelsalon heeft een lange wachttijd. Geen zorgen, 1plekjevrij is de oplossing! Met 1plekjevrij loop jij er altijd verzorgd bij – is dat even fijn!