Met 1plekjevrij heb jij altijd een gevulde agenda. Want 1plekjevrij zet je in als jouw marketingmachine. Lees je mee? ✨

Geplaatst op 28 april 2023

1plekjevrij doet voor jou het werk. Wij hebben een boekingsplatform met klanten die een behandeling zoeken – gratis verkeer dus. Daarnaast doen wij voor jou de marketing via onze kanalen. Zo heb jij optimale online zichtbaarheid en kan je gemakkelijk meer klanten bereiken. Ben jij klaar om te groeien? Doe dat dan vandaag nog samen met 1plekjevrij.

Wij zijn jouw marketingmachine

1plekjevrij doet jouw marketing? Yes, echt waar! De klanten die naar onze website komen en jouw praktijk voorbij zien komen maken direct kennis met jouw praktijk/salon. Hier hoef jij helemaal niets voor te doen. Zo kan jij makkelijk nieuwe klanten aantrekken en lege plekken opvullen in jouw agenda.

Wij doen namelijk veel online marketing werkzaamheden waardoor jouw website indirect ook meer verkeer zal ontvangen. Denk aan: adverteren in bladen, e-mailmarketing, SEO en social media advertising. En helemaal mooi, dit is gewoon gratis en gaat helemaal vanzelf.

Een team van specialisten voor jou aan het werk

Ons platform is opgestart in 2023 door een aantal specialisten uit het werkveld. De eigenaresse en oprichtster Saskia Deknatel van 1plekjevrij zag dat er regelmatig behandelaren met lege plekken in hun agenda kwamen te zitten. Zonde van de tijd van de behandelaar, maar ook kosten lege plekken een hoop geld. Uit dit probleem is 1plekjevrij ontstaan.

Er is een team van specialisten verzameld om de applicatie te bouwen. Denk aan developers, markteers en andere strategen. Dit team werkt elke dag hard om zoveel mogelijk behandelaren en klanten te bereiken. Wij streven ernaar dat behandelaren nooit meer lege gaten in hun agenda hebben en dat klanten snel geholpen kunnen worden. Win-win dus! Laat ons voor jou het werk doen en jij bent op weg naar een vollere agenda!

De marketingwerkzaamheden die wij voor jou uitvoeren:

  • Deur aan deur flyers

  • Adverteren in krantjes

  • Google zoekmachineoptimalisatie

  • Social media advertising

  • Nieuwsbrieven naar ons klantenbestand

  • Social media posts via onze kanalen

Juist ook voor beginnende salons

Wanneer je net gestart bent met jouw salon is het in het begin best lastig om een volle agenda te krijgen, dat is vanzelfsprekend. Een volle agenda moet langzaam groeien – maar hey, we weten allemaal dat jij natuurlijk niet heel lang wilt wachten. Jij wil zo snel mogelijk groeien en winst maken. Laat ons je daarbij helpen. Zet jouw vrije plekken op 1plekjevrij en laat onze websitebezoekers naar jouw salon komen.

De klanten die via ons binnenkomen zullen bij een goede behandeling vast weer boeken. Ook kunnen ze jouw salon als favoriet kenmerken, en krijgen ze automatisch een melding wanneer jij een plekje op ons platform zet. Onlinemarketingwerkzaamheden zijn niet goedkoop, daarom nemen wij deze kosten op ons.

Start vandaag nog

Meld je aan op 1plekjevrij en jij bent op weg naar meer klandizie! Het gebruik van 1plekjevrij is helemaal gratis! Dus, waar wacht je nog op? En heb je vragen? Wij staan voor je klaar!