Een goede manicure is lastig te vinden, is er bij jou in de buurt een plekje vrij?

Geplaatst op 19 maart 2023

Een manicure is een behandeling die gericht is op het verzorgen van je handen en nagels. Een manicure kan ook helpen bij het verlichten van droge huid en pijnlijke nagelriemen. Na een manicure zien je handen en nagels er fris en verzorgd uit. Er zijn verschillende soorten nagelbehandelingen beschikbaar om je nagels te laten shinen en te versterken. Denk aan: gel nagels, biab, manicure en acrylnagels.

Gel nagels zijn populair

Gel nagels zijn een populaire keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar mooie en duurzame nagels. Gel nagels zijn gemaakt van een speciale gel die op je natuurlijke nagels wordt aangebracht en vervolgens wordt uitgehard onder een UV-lamp. Het resultaat is dat je nagels er stralend uitzien en dat de gel langdurig blijft zitten. 

Ga voor natuurlijke biab nagels

Biab staat voor "Builder In A Bottle" en is een nagelversterkingssysteem dat is ontworpen om de nagels te versterken en te beschermen. Biab wordt aangebracht als een nagellak, maar heeft de eigenschappen van een gel. Het biedt meer versteviging dan een normale nagellak, maar minder dan acryl of gel nagels. Het is duurzaam en goed voor je nagel, deze behandeling wordt steeds populairder – er zijn dan ook bijna geen plekjes vrij voor biab nagels. 

Acrylnagels zijn ijzersterk

Acrylnagels zijn nagels die gemaakt zijn van een mengsel van acrylpoeder en vloeistof. Het mengsel wordt aangebracht op je natuurlijke nagels en vervolgens uitgehard onder een UV-lamp. Het resultaat is dat je nagels er langer en sterker uitzien en dat de acrylnagels lang blijven zitten.

Je nagels opvullen is een onderdeel van de behandeling

Als je mooie nagels wilt behouden, is het belangrijk om ze regelmatig op te vullen. Dit betekent dat de uitgroei van je nagels wordt bijgewerkt en dat de nagellak wordt vernieuwd. Door je nagels regelmatig op te vullen, zien ze er altijd verzorgd en mooi uit.

Kies de manicure behandeling die bij jou past

Of je nu kiest voor gel nagels, biab, een manicure of acrylnagels, het belangrijkste is dat je een behandeling kiest die bij jouw nagels past. Onze behandelaren op 1 plekje vrij kunnen je hierbij helpen en in adviseren. Of je nu kiest voor gel nagels, biab, een manicure of acrylnagels, het belangrijkste is dat je een behandeling kiest die bij jouw nagels past. Onze behandelaren op 1 plekje vrij kunnen je hierbij helpen en in adviseren.